Header Ads

Süper Lig-3: Göze batan isimler..

Isaac Promise: Manisaspor eğer 6 puan almışsa bu ona yazılmalı. Takımın 1-0 skorlarla kazandığı maçların golcüsü o çünkü. Eski takımı Trabzonspor'u da onun golü mat etti. Potansiyeli yüksek bir oyuncu olarak Isaac takımını sırtlıyor. Manisa diyarı da tekrarda yükseliş için güzel bir yerdir.

Kazım Kazım: Süper Lig'deki en iyi maçlarından birini oynadı ve bir de gol attı. İsterse, yoğunlaşırsa neler yapabileceğini gösterdi.

Vanja Ivesa: Eskişehirspor'un ve de dünyanın en uzun kalecilerinden olan (2.05) Ivesa takımının İstanbul Büyükşehir maçından 1 puan almasının en önemli nedeni.

Thomas Doll: Gençlerbirliği antrenörü Doll da bu hafta göze batan bir isimdi. Takımı 3 haftada 3 beraberlik aldı 1 gol atıp 1 gol yedi. Disiplinli bir takım görüntüsü çizen Alkaralarda golcüler de gol atmaya başlarsa daha yukarılara tırmanmaları içten bile değil. Doll'un takıma etkisi çok büyük.

Arıza Makakula: Kayserispor'un Bolton'dan kiraladığı Makakula bu haftanın dikkat çeken isimlerinden biri. Galatasaray maçında attığı goller takımının maçtaki kaderini belirledi ama 28 yaşındaki golcü gol sıkıntısı yaşayan Kayserispor'a derman olacak nitelikte kuvvetli bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.