Header Ads

Bizimkiler'de bu hafta..

Geçen haftanın tek kaybedeniyle başlayalım: Athletic Bilbao sondan bir basamak üstte 19. sırada.1 galibiyet (Valladolid 2-0) 2 beraberlik (deplasmanda Malaga ve Huelva) ve 6 yenilgi. Yenildiği takımlar Barcelona,Villareal,Real Madrid,Sevilla,Getafe ve Almeria. Çok zor maçları geride bıraktı Bilbao. Bsk ekibinin ileriye umutla bakmasının bir nedeni de bu. Bu hafta Mallorca deplasmanındalar. Onlar 13. sıradalar ve kendi evlerinde sadece Gijon'a yenildiler. Hücum gücü yüksek takımlara rahat yenilen iki takım karşı karşıya geliyor. Bilbao'nun yenilmemesi şart. Maç 9 Kasım Pazar 18.00'da.

Kazananlarımıza geçelim: Önce St. Pauli. Geçen hafta çok önemli bir Nürnberg maçı kazanıp zirveye tutundular. Deplasman karnesi kötü Pauli'nin. 5 maçın 4'ü kayıp. çok da gol yediler. 5 maçta 16 gol.Sadece Duisburg'u 2-1 yendiler. Pauli çok yüksek bir performansa sahip ve istatistiği kırabilirler. Son 3 maçı da kazandılar. Freiburg deplasmanına çıkıyorlar; onlar da tüm Bundesliga ekipleri gibi evlerinde güçlüler. (4g/1y) İki 19 puanlı takımın mücadelesinden Pauli'nin ilk hedefi 1 puan. Erken gol yemezlerse bunu başaracak güçteler. 1 puan zirveden uzaklaşmalarına engel olacaktır. Haftanın maçı olarak 10 Kasım Pazartesi 21.15'te.

Ve Livorno. Geçen haftaki muazzam oyun ve Brescia'ya atılan iki güzel gol. Play-off potasına giren Livorno 19 puanla 6. Ama liderle aradaki puan farkı sadece iki. Vicenza deplasmanına giden Livorno zor bir maça çıkacak. Onların da 20 puanı var ve 3.ler. Livorno deplasmanda zor kaybediyor;sadece 1 kez yenildiler. 1 galibiyet ve 4 beraberliğe sahipler. Beraberliği kurtaracaklardır. Maç 8 Kasım Cumartesi 17.00'da.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.