Header Ads

Güle Güle Bekir Abi..

Adana Demirspor kulübü başkanı Bekir Çınar 41 yaşındaydı. Kulübünü herşeyden çok seven gerçek bir Demirspor tutkunu idi. Kulübü için 4 milyon liraya yakın para harcadığı söylenen Çınar dün hayatına son verdi. Ailesinin, Demirspor camiasının, sevenlerinin başı sağolsun. Güle Güle Bekir Abi..

Bekir Abi diyorum ya tanışıklığımız yoktur ama aşağıda yer alan sözleri blogda neredeyse 1 senedir duruyor. Okuyun lütfen:

Adana Demirspor kulübü başkanı Bekir Çınar: '"Irkçılığa, endüstriyel futbola karşı olduğu için Livorno'yu davet ettik. Livorno da Adana Demirspor gibi işçi kökenli bir takım. Taraftarlarımız yıllardır İnternet vasıtasıyla görüşüyorlardı. İlk tercihimiz bizim gibi demiryolu işçileri tarafından kurulmuş olan Bulgaristan'dan Levski Sofya'ydı ama programları yoğun olduğu için gelemediler. Biz de bunun üzerine taraftarlarımızın isteğiyle Livorno'ya teklif götürdük. Onlar da kabul ettiler. Maçın rövanşını İtalya'da yapmayı düşünüyoruz. Karşılıklı dostluğu, kardeşliği pekiştirmek istiyoruz. Çünkü iki kulübünde kökleri işçilerden ve mücadelelerinden geliyor.'

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.