Header Ads

Trabzonspor: İyi misin?

Trabzonspor ligde lider ve birçok kişi onların şampiyonluk orucunu bozmasını diliyor. Ben de bunu düşünenlerdendim. Ne değiştirdi fikrimi? Trabzonspor yukarıda fotoğrafını gördüğünüz dünya cenneti İkizdere'de yapılması planlanan hidroelektrik santrali ihalesine girecekmiş. Haber şöyle (gel de çıldırma!): 

'Trabzonspor, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nde bugün düzenlenen ihaleye, kulüp bünyesindeki Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic. Ltd. Şti. ile katıldı.

Bir firmanın daha katıldığı ihalede, Trabzonspor daha uygun teklif verdi. İhale Komisyonu, nihai kararını birkaç gün içinde açıklayacak. 

İhaleyi takip etmek için Ankara'da bulunan kulüp başkanı Sadri Şener, "Hayırlı olsun. Bundan sonra diğer işlemleri süratli yapıp, hemen işleme başlamamız lazım ki, bizden sonraki nesillere iyi bir gelir bırakalım" dedi.

Başkan Şener, projenin yıllık 12 milyon YTL cirosu olacağını belirterek, "Bazı değişkenler olmakla beraber tamamına yakını kardır. Elde edilecek gelir 10-12 milyon YTL'den aşağı düşmez" diye konuştu
.'

Peh peh peh! Doğanın güzel armağanlarından birini katledecek Trabzonspor  öyle mi? Oradan kazandığı paralarla gelir elde edecek, futbolcu satın alacak öyle mi? Trabzonspora olan inacım bütün varlığı ile sonlanacak o gün. Kendi coğrafyasına bu kadar yabancılaşan bir futbol organizasonun başarısını kim isteyebilir ki?

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.