Header Ads

Süper Lig: Göze batan isimler..

Gökhan Süzen: İstanbul Büyükşehir Belediye takımının sol kanadını Beşiktaş maçında çok iyi savundu. Gökhan Gönül'e benzeyen tarzı ile hücümda da etkin oldu.

Murat Tosun: Ankaraspor forveti Antalya deplasmanına takımına 3 puanı getiren golü attı. Tipik uzun ama aynı zamanda top tutma özelliğinin de olması avantaj.

Mustafa Sarp: Topl ve Linderoth'un yokluğunda defansif orta saha rolünde. Uzun boylu ve uzun ayaklı. Hırslı. Golünü de attı. Ayrıca maç sonu açıklamalarındaki klasik futbolcu ağzıyla konuşmaması, diksiyonunun ve anlatımının güzelliği ile de göze battı.

Engin Baytar: Yeni bir Gökdeniz adayı. Gençlerbirliği'nin afacan oyuncusu Trabzonspor'da iş yapacağa benziyor. Kondisyonu ve presi ile de Okan Buruk'u andırıyor.

Ceyhun Gülselam: Ersun Yanal'ın Türk futboluna hediyesi diyebiliriz. Türk futbolcuların yapmayı bir türlü beceremediği uzaktan bilinçli şut çekme özelliği onda var.

Cihan Yılmaz: Karşıyaka'dan Sivasspor'a geldi. Orta sahadaki pas yüzdesi, bileklerine hakimiyeti ve soğukkanlılığı ile göze batıyor.

Andres Mendoza: Brugges takımında da yıllarca forma giymişliği olan bir futbolcu. Diyarbakırspor'da ilk hafta golünü attı.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.