Header Ads

Bizimkiler'de bu hafta..

St. Pauli 5 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile Bundesliga 2'de 16 puanla 7. sırada. Evinde yenilgisi olmayan Pauligillerin bu haftaki konuğu Nurnberg. Onların da deplasmanda galibiyetleri yok. Maç 2 Kasım Pazar 15'de.
Livorno ise berabere kalmada lider olarak sürdürdüğü (11 maçın 7si) Serie B'de 3 galibiyet ve 1 yenilgiyi de eklediğimizde 16 puanla 10. sırada. Evinde lig 5.si Brescia ile oynayacaklar onların da deplasmanda yenilgisi yok(4G-2B). Livorno galip gelirse Brescia'nın 5.lik koltuğunu devralabilir. Önemli bir maç.Livorno gol atarsa maçı kazanacaktır. Serie B'de haftanın maçı 3 Kaım Pazartesi 22de.
Athletic Bilbao ise bizimkilerin en zorda olan ekibi. 19. sıradalar ve sadece 1 galibiyetleri var 8 haftada. Valladollid'i evlerinde 2-0 yendikleri maçtan sonra sonra Getafe,Sevilla, Barcelona ve Real Madrid dörtgeninden elleri boş döndüler. (Arada Huelva beraberliği var.) Fikstürün ilk haftalarda üzerlerine çullandığı Basklılar bu hafta Villareal önünde. Bu haftayı yenilmeden atlatmaları nispeten daha eşit takımlarla oynanacak maçlar için onlara moral verecektir. Maç 1kasım Cumartesi 21de.
Gönül dostlarının sonuçları burada olacak. Bol puan ve karşı kalede goller görmek dileği ile.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.